Kristiina Mäkelä voi saada hullun hyvänä päivänä palkinnoksi arvokisamitalin – "15 metriä ei ole enää mikään haamumitta" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Kristiina Mäkelä voi saada hullun hyvänä päivänä palkinnoksi arvokisamitalin – "15 metriä ei ole enää mikään haamumitta"

Orimattilassa kasvanut Mäkelä ei ota ulkopuolelta menestys- tai ulkonäköpaineita. Kolmiloikkaajalla on hyvä itsetunto ja hän nauttii kisatilanteen pienestä jännityksestä.
Jarno Mela
Kristiina Mäkelällä ei ole ollut aikaa opiskelurientoihin moneen vuoteen. Hän ei kaipaa bilettämistä, sillä alkoholi ei ole koskaan maistunut hyvälle. Joskus illallisella hän saattaa ottaa viinilasin.

Orimattilan Jymyä edustava Kristiina Mäkelä on viikonlopun Kalevan Kisojen kiinnostavimpia nimiä. Hallikaudella hän loikki uudeksi sisäratojen Suomen ennätykseksi 14,38 ja sijoittui kovatasoisessa EM-finaalissa kuudenneksi.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Suurtestissä seitsemän sähköpyörää: Sähköavustus voi palauttaa liikunnan ilon, mutta tekniikan on toimittava kaikissa olosuhteissa

Omenasatoa ei kannata jättää pihaan mätänemään, ne houkuttelevat monenlaista kiusaa

Video: Sähköpyörät innostivat MT:n testiryhmän hulluttelemaan – suurvertailun tulokset julkaistaan huomenna!

"Mikään suomalaisten myrkkysienten myrkky ei vaikuta ihon läpi" – sieniä ei kannata pelätä puutarhassa, ne ovat tärkeä osa monimuotoisuutta