Ihmiset & kulttuuri

Yleisurheilija Kristiina Mäkelä ratsasti lapsuudessaan mullikoilla Orimattilassa

Orimattilassa kasvanut kolmiloikkaaja opiskelee kotieläintiedettä Helsingin yliopistossa. Suorapuheista Kristiina Mäkelää on houkuteltu myös politiikkaan.
Jarno Mela
Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä opiskelee kotieläintiedettä Helsingin yliopistossa. Hän harjoittelee säännöllisesti Helsingissä Liikuntamyllyssä, joka sijaitsee kätevästi lähellä kotia ja opiskelupaikkaa Viikin yliopistokampusta.

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelän parhaat lapsuusmuistot sijoittuvat isovanhempien maatilalle Orimattilaan. Turvallinen päijäthämäläinen pikkukaupunki oli hyvä kasvupaikka nuorelle urheilijalle.

"Rakensin ystäväni kanssa heinäpaaleista korkeushyppypatjan, ja laitoimme heinäseipäät pystyyn ja narun rimaksi", Mäkelä hymyilee.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Maatalousyrittäjä – kerro MT:lle, miten vietät lomaasi!

Kirja-arvio: Aikalaisilta uutta tietoa Nätti-Jussista: "Miksi sinä Jumala minulle kostit”, kysyi itkuinen lapsi saamatta vastausta

Tiesitkö? Oletko kuullut Sigurd Mahtavasta? Historiallisella sankarilla oli poikkeuksellisen nolo loppu