Ihmiset & kulttuuri

"Henkeen ja vereen" viljelijäksi tunnustautuva Eila Lemmelä on herkästi haltioissaan – hän kannustaa nuoria maatalouteen, mutta ihmettelee yhtä ilmiötä

Rakkaus vei Eila Lemmelän Korsosta maatilan emännäksi Myrskylään. Elämää täysin siemauksin ihaileva nainen tunnetaan muun muassa dokumenttitähtenä.
Sanne Katainen
Eila Lemmelä maalaa talvisin joka päivä. Hänen ateljeenaan toimii kotitalon keittiö. Liivinsä unohtaneet neidot ovat toistuva aihe, sillä Eila maalaa aina jotain katsottavaa miehillekin.

Nuorena myyjänä Helsingin Stockmann-tavaratalossa tapasi ties millaista yhteiskunnan kermaa. Kun myrskyläläinen Eila Lemmelä muistelee noita aikoja, hänen äänessään on kaihoisaa ihastusta.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tapio Suominen listaa uransa ikimuistoisimmat urheiluselostukset – muistatko, mikä oli ainoa hänen tulkitsemansa suomalainen olympiakulta?

Tapio Suomisen elämänkerta avaa katastrofin taustat: Maniajakso tuhosi avioliiton, kaksi parisuhdetta ja 30 vuoden työuran Ylen urheiluselostajana

Maajussi-Artun ja Julian treffeillä tunteet nousivat pintaan – "Artussa on kaikki, mitä voisin ikinä mieheltä toivoa"