Urheilupomo Mika Lehtimäki myöntää, että neljän mitalin tavoite Tokion olympialaisiin on epärealistinen – "Sanomme ääneen, että se vaatisi Matti Heikkisen pöljän päivän" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Urheilupomo Mika Lehtimäki myöntää, että neljän mitalin tavoite Tokion olympialaisiin on epärealistinen – "Sanomme ääneen, että se vaatisi Matti Heikkisen pöljän päivän"

Huippu-urheiluyksikön johtaja listaa Suomen mitalitoivot Tokion kisoihin. Porilaisten marssia saatetaan soittaa Kaliforniassa asuvalle skeittarille.
Sanne Katainen
Trap-ampuja Satu Mäkelä-Nummela tähtäsi Suomelle maapaikan Tokion olympialaisiin Hollolan maailmancupissa. 49-vuotias orimattilalainen on myös kesäkisojen viimeisin suomalainen olympiavoittaja. Kultaa tuli Pekingistä 2008.

Tokion kesäolympialaisiin on aikaa alle 10 kuukautta. Suomi on varmistanut tähän mennessä kisoihin viisi maapaikkaa: kaksi ammunnassa ja kolme purjehduksessa. Lisäksi yksi uimari ja kuusi yleisurheilijaa ovat rikkoneet olympialaisiin vaadittavan tulosrajan.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kiinasta kuultu juttu muuttui täysiksi työpäiviksi – Niina Ikosen vuosi on kulunut koronan näköalapaikalla

Historialliset kissat eivät olleet pelkkiä hyötyeläimiä edes maaseudulla – "Kissa on se eläin, jonka ihminen on päästänyt kaikkein lähimmäs itseään"

Söin täällä: Lossilta kannattaa suunnata Scolaan

Kirja-arvio: Elämäkerrassa kuvataan islantilaisen lampurin taistelu vesivoimaa vastaan