Ihmiset & kulttuuri

Urheilupomo Mika Lehtimäki myöntää, että neljän mitalin tavoite Tokion olympialaisiin on epärealistinen – "Sanomme ääneen, että se vaatisi Matti Heikkisen pöljän päivän"

Huippu-urheiluyksikön johtaja listaa Suomen mitalitoivot Tokion kisoihin. Porilaisten marssia saatetaan soittaa Kaliforniassa asuvalle skeittarille.
Sanne Katainen
Trap-ampuja Satu Mäkelä-Nummela tähtäsi Suomelle maapaikan Tokion olympialaisiin Hollolan maailmancupissa. 49-vuotias orimattilalainen on myös kesäkisojen viimeisin suomalainen olympiavoittaja. Kultaa tuli Pekingistä 2008.

Tokion kesäolympialaisiin on aikaa alle 10 kuukautta. Suomi on varmistanut tähän mennessä kisoihin viisi maapaikkaa: kaksi ammunnassa ja kolme purjehduksessa. Lisäksi yksi uimari ja kuusi yleisurheilijaa ovat rikkoneet olympialaisiin vaadittavan tulosrajan.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Stressi laskee, mieliala paranee, positiiviset tunteet lisääntyvät ja negatiiviset vähenevät – Tämä kaikki tapahtuu luonnon parissa, mutta on mahdollista myös virtuaalisesti

"Maatalous ei voi jättäytyä ulkopuolelle ilmastokeskustelusta" – tuuloslaisen viljelijän pelloilla tutkitaan hiilensidontaa

Mitä koalanpoikasen on syötävä ensin, jotta se tottuu eukalyptukseen? Testaa tietosi MT:n visassa!