Ihmiset & kulttuuri

Kivisten alkutaival maatilamatkailussa ei ollut ihan sileä – "Kaiken maailman neuvojia tuli matkaan ja kustannukset nousivat"

Lomakivi pyöritti välillä palkkaväen voimin jopa A-oikeusravintolaa, mutta nyt tila elää tavallaan ja vieraat tulevat ajallaan. Pariskunnalla on myös omat henkireiät.
Eija Mansikkamäki
Virpi ja Ismo Kivinen ovat muokanneet matkailuyritystään ensin viranomaisten vaatimusten ja nyt omien ajatustensa ja aikansa mukaan. Toimivan maatilan pihapiirissä on vuokrauskäyttöön tehtyjä taloja sekä aitauksessa omia hevosia.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

Lomakausi kunnille valtava mahdollisuus

Lankapuhelimeen juokseminen oli maatilamatkailuyrittäjälle menneinä vuosikymmeninä melkoista urheilua ja faksi toi varauspyyntöjä eksoottisistakin paikoista: "Silloin ei Googlelta käännöstä kysytty"

Finanssikriisi ja korona ovat koetelleet vuoden maaseutumatkailuyritystä – talouden myrskyissä hevoset ovat pitäneet Luomajärven kievarin pinnalla

Lehmonkärjen yrittäjät: "Tämä kesä on kotimaiselle matkailulle näytön paikka, laittakaa nyt nettisivut kuntoon ja tarjotkaa lisäpalveluita!"