Pätkiikö junan verkko työmatkaliikenteessä? Raidenetin toimivuutta haittaavat monet seikat - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Ihmiset & kulttuuri

Pätkiikö junan verkko työmatkaliikenteessä? Raidenetin toimivuutta haittaavat monet seikat

Teleoperaattorit suunnittelevat yhteishanketta junien toistinverkon kehittämiseksi.
Markku Vuorikari
Junien verkkoyhteyksien toimivuuteen vaikuttavat monet tekijät.

Junaratojen verkkoyhteyksien kehittäminen on VR:lle ja Suomalaisille teleoperaattoreille työläs urakka. Kuitenkin myös radanvarsien verkkoyhteyksiä parannetaan jatkuvasti osana mobiiliverkkojen kehitystyötä.

Telian verkoista vastaava johtaja Sami Siiki kertoo, että yhtiö kehittää radanvarsien verkkoyhteyksiä osana normaaliin työhön kuuluvia rakennushankkeita.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kirja-arvio: David Suchet tunnetaan belgialaisetsivän roolista, mutta konkarinäyttelijän muistelmat paljastavat monta muuta kiinnostavaa yksityiskohtaa

Kodinkoneyrittäjästä papiksi vaihtanut Petri Paasikallio: "Parasta on, kun ei tarvitse enää myydä kenellekään yhtään mitään”

Lätkäjätkästä kehittyi kova lekamies – "Aaron on hyvin rauhallinen ja hiljaisen määrätietoinen urheilija. Hän ei kohkaa itsestään juuri lainkaan"

Myytinmurtajista tuttu Grant Imahara kuoli 49-vuotiaana