Katso video: Aatos Ilomäki on esiintynyt tuhansilla keikoilla Lapuan räjähdysuhrien hautajaisista Mauno Koiviston syntymäpäiviin – "Viina ei ole pilannut yhtäkään keikkaani” - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ihmiset & kulttuuri

Katso video: Aatos Ilomäki on esiintynyt tuhansilla keikoilla Lapuan räjähdysuhrien hautajaisista Mauno Koiviston syntymäpäiviin – "Viina ei ole pilannut yhtäkään keikkaani”

60-vuotista taiteilijauraa juhlistava muusikko muistelee kaiholla aikaa, jolloin maaseutulavat pullistelivat.
Johannes Tervo
Aatos Ilomäen 60-vuotista taiteilijauraa juhlitaan sunnuntaina Kurikan Kampuksella. Hän soittaa muun muassa käyrätorvea.

Kurikkalainen Aatos Ilomäki on nähnyt pitkällä muusikon urallaan niin oopperat, kapakat kuin Linnan juhlatkin.

Tänään tulee kuluneeksi tasan 60 vuotta siitä, kun Aatos Ilomäki aloitti soitto-oppilaana Vaasan varuskunnan sotilassoittokunnassa. Siitä alkoi pitkä musiikkiura, joka jatkuu yhä.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Maatalousrakennusten tarve on erilainen kuin vuosikymmeniä sitten, mutta mielikuvat istuvat tiukassa – "Toivottavasti myös ymmärretään, että minkään korjaaminen ei ole ilmaista"

Matti Vanhanen huolestui koronakriisin alkuvaiheessa mökkiläisiä kohtaan rakennetusta vastakkainasettelusta: "Hyvin varustellut mökit ovat kansalaisten turvapaikka"

Elokuva-arvio: Lauri Randlan omakohtainen Näkemiin Neuvostoliitto -elokuva kertoo koskettavasti inkerinsuomalaisten elämästä idän ja lännen rajalla

Mitä tarkoittaa montteerata? Testaa tietosi MT:n visassa!