Löydä ehdokkaasi: MT:n vaalikoneessa koko maan kuntavaaliehdokkaat
Ihmiset & kulttuuri

Video: "Pidän kilpailemisesta, sen vuoksi olen tämän elämäntavan valinnut" – Veera Peltokangas pyrkii kenttäratsastuksessa maailman parhaimmistoon

"Olisi hienoa päästä edustamaan Suomea olympialaisiin", kenttäratsastaja Veera Peltokangas sanoo.
Johannes Tervo
Veera Peltokangas ja Hiljalan Fantom voittivat tänä vuonna kenttäratsastuksen Suomen-mestaruuden Niinisalossa. Sari Haapamäen omistama kantakirjaori on ensimmäinen suomenhevonen, jolla Peltokangas on ratsastanut.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Petri Pesonen toivoo uuden kilpailusarjan motivoivan, inspiroivan ja tuovan iloa kilparatsastukseen – ”Hyvää meininkiä ja tasokkaat puitteet”

”Kengitin ennen enimmäkseen ravureita, nykyään asiakkaistani lähemmäs 80 prosenttia on jo ratsuja” – Kuituhiekalla myös ratsuilla kilpaillaan ilman kenkiä tai kevyemmillä kengillä

22-vuotiaalle Tiia Ersalalle äitiys on tullut luonnostaan – nuorien äitien tuomitseminen harmittaa: ”Tuntuu, että nuorilta äideiltä odotetaan enemmän kuin vanhemmilta"

Hevoseen tutustumiseen kannattaa käyttää aikaa – epäkohtien huomaaminen säästää monelta harmilta