Pussilakanan jälkeen on ollut vaikea keksiä uusia innovaatioita – "Eronneet miehet etsivät apua myymälästämme" - Ihmiset & kulttuuri - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Ihmiset & kulttuuri

Pussilakanan jälkeen on ollut vaikea keksiä uusia innovaatioita – "Eronneet miehet etsivät apua myymälästämme"

Finlaysonin Jukka Kurttila haluaa karistaa liiallisen sovinnaisuuden 200-vuotiaasta tekstiilifirmasta: "Olemme saaneet kapinalipun salkoon!"
Jaana Kankaanpää, Finlayson
"Finlayson on erottamaton osa suomalaisten arkea. Haluamme olla mukana kestävämn arjen kehittämisessä myös tuleville sukupolville", pohtii Jukka Kurttila.

Designyritys ei saa olla liian tyytyväinen oloonsa ja laiskistua. Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila haluaa karistaa liiallisen sovinnaisuuden Finlaysonista.

"Olen katutappelija luonteeltani. En pelkää vastakkainasetteluja. Jos designyritys on liian sovinnainen, se on huono juttu. Me olemme saaneet nyt kapinalipun salkoon 200 vuotta vanhaan yritykseen. Ja se, jos mikä, on innostavaa!"

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Kuuluisa kyläbaariruokkii pizzoilla

Miksi Petäjäveden vanha kirkko nostettiin 1994 yhdeksi Suomen maailmanperintökohteista? – vastauksen saa tänä kesänä Keski-Suomesta

Arkkipiispa Leo nauttii metsästä ja sen yksityiskohdista – koronan hän sanoo saaneen ihmiset pelkäämään ei itsensä, vaan läheistensä puolesta

Kansanmusiikki soi Kaustisella ensi viikolla verkossa – luvassa on esimerkiksi eteläpohjalaista rytkettä