Kantri

Maaliskuun Kantri ilmestyi!

Kaikkien aikojen kalaisin Kantri ui koteihin. Ollaan pilkillä, hurmaannutaan villikalasta ja koetaan vaappurakkautta. Jututetaan Mietaata ja vaalien lukemattomia talkootyöläisiä.
Maaliskuun Kantrin kannessa komeilee hiihtolegenda Juha Mieto.

Mietaa eli Juha Mieto elelee Kurikassa, hakkaa halkoja ja nauttii arjen tapahtumista. Kantri tapasi latujen legendan tämän kotikonnuilla.

Mikä saa ihmisen käyttämään satoja tunteja aikaansa toisen puolesta? Jokaisen vaaliehdokkaan takana on lukematon joukko ihmisiä, jotka tekevät pyyteetöntä talkootyötä. Tapasimme heistä osan.

Pilkkiminen voi mennä veriin. Kisoissa vietetään jopa viikonloppu ja välillä viikotkin. Entä miten pääsee lajissa alkuun? Kävimme pilkkikilpailuissa jututtamassa alan konkareita.

Villikalaan voi kerrassaan villiintyä! Janne Rautio on ottanut elämäntehtäväkseen kotimaisen villikalan ja sen puolesta puhumisen. Hän on kehitellyt lukuisia ruokaohjeita ja kalan käsittelytapoja.

Kohtalolla oli sormensa vahvasti pelissä, kun eräs nuoripari tapasi ensi kerran. Siitä syntyi paitsi parisuhde, myös kiinnostava yrittäjätarina: kalastusvälineitä ja koruja.

Lisäksi tutustumme harmaahylkeen elämään, sukellamme ruukkuihin ja tapaamme Panu Aaltion, joka tekee elokuvamusiikkia.

Tervetuloa mukaan!

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kuuntele kolumni Simo Rallin kertomana: Simo-paapan tarinoita

Elokuun Kantri ilmestyi!

Katso video: Puusta syntyy koira moottorisahaveistäjän käsissä