Kantri

Saako olla kurkkumojito? Vai sittenkin tomaattisimaa? Pankinjohtaja lupasi syödä hattunsa, jos kasvihuoneravintola menestyy

Maria Berg piti pintansa. Närpiöön tullaan syömään matkojen takaa. Amerikkalainen Thrillist valitsi sen toissavuonna Suomen houkuttelevimmaksi ruokamatkakohteeksi.
Sanne Katainen
Maria Berg rakastaa uusien reseptien kehittelyä. Saako olla kurkkumojito? Vai sittenkin kurkkusnapsi: Ota kurkku, kaavi sisus pois, kaada kurkkuun vodkaa. Skål!

"Tietysti teen ravintolan, joka on sisältä kuin kasvihuone." Närpiöläisellä Maria Bergillä oli selvä visio, kun hän alkoi rakentaa omaa ravintolaa kotitilalleen Närpiöön.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää