Kantri

Närpiössä on ravintola, jossa ruokaa voi nauttia papaijan varjossa: "Oi, mä istun paratiisissa", kommentoi ihastunut asiakas

Ei tarvitse matkustaa talvella ulkomaille, kun menee Lind's Kökiin. Silmiä hivelee tropiikki ja korvissa kuuluu vieras kieli – Närpiön murre.
Sanne Katainen
Maria Berg rakastaa uusien reseptien kehittelyä.

"Tietysti teen ravintolan, joka on sisältä kuin kasvihuone." Närpiöläisellä Maria Bergillä oli selvä visio, kun hän alkoi rakentaa omaa ravintolaa kotitilalleen Närpiöön.

Närpiö on Suomen kasvihuonekaupunki ja Maria on syntynyt tomaatinviljelijän tyttäreksi. Peruskoulun jälkeen hän kuitenkin kouluttautui kokiksi ja ajatteli, ettei kasvihuonetyö ole häntä varten.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää