Pihanavetasta alkanut huonekaluyritys on pitänyt kovinakin aikoina tuotannon Suomessa – Hakolan uudistaminen vaati rohkeita päätöksiä - Kantri - Maaseudun Tulevaisuus
Kantri

Pihanavetasta alkanut huonekaluyritys on pitänyt kovinakin aikoina tuotannon Suomessa – Hakolan uudistaminen vaati rohkeita päätöksiä

Jari Hakola jatkoi vanhempiensa työtä ja nyt hänen tyttärensä Annaleena Hämäläinen on osa sukupolvien ketjua. Nyt Hakola kiinnostaa tiedostavia asiakkaita.
Johannes Tervo
Jari Hakola valmisti jo pikkupoikana nappeja vanhempiensa huonekaluverstaalla. Perheen esikoinen seurasi vanhempiensa jalanjälkiä.

Perjantai oli viikon jännittävin päivä. Jari Hakolan isä Eero Hakola kapusi maanantaisin huonekaluilla lastatun koppiauton kyytiin ja lähti Itä-Suomeen myymään mööpeleitä ovelta ovelle. Perjantaisin hän palasi kotiin.

Koko perjantain viisivuotias Jari Hakola odotti, josko isä saapuisi, mutta yleensä koppiauto kaartoi kotipihaan vasta myöhään yöllä.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

10 pyhää lähdettä - Tunnetko niiden tarinat?

Jylhäsalmen luoja ei romantisoi maaseutua: "En halua kirjoittaa korkeakulttuuria"

Taikoja, uhreja ja parannusta - Mystiset kiehuvat lähteet kiehtovat mieltä

Käsityöyrittäjä Anne Jaskari ihastui jo 10-vuotiaana nikkarintyyliseen maalaistaloon Käyppälän kylässä – kuinkas sitten kävikään?