Tulevaisuustutkijan mukaan koronaepidemia on hyödyllinen oppitunti nykyhallitukselle – "Hyvinvointiyhteiskuntaa ei voi virittää ajatuksella, että meillä on koko ajan maksimaalinen tuotto" - Kantri - Maaseudun Tulevaisuus
Kantri

Tulevaisuustutkijan mukaan koronaepidemia on hyödyllinen oppitunti nykyhallitukselle – "Hyvinvointiyhteiskuntaa ei voi virittää ajatuksella, että meillä on koko ajan maksimaalinen tuotto"

Ilkka Halavan mielestä ruotsalaiset vasemmistopuolueet tuntuvat ymmärtävän paremmin markkinatalousjärjestelmää kuin vastaavat kollegat Suomessa.
Stiina Hovi
Tulevaisuustutkija Ilkka Halava muistuttaa, että hyvinvointiyhteiskunta kehittyy kriiseissä. Maaseudun tyhjät talot voisi hänestä raivata viljelyalaksi.

Tulevaisuustutkija Ilkka Halava on toiveikas, että maailma ja Suomi ovat nykyistä parempia paikkoja koronavirusepidemian jälkeen.

Planeetta hengähtää, työ järkevöityy ja oppiminen muuttuu aiempaa demokraattisemmaksi, Halava listaa. Myös suuri määrä ikonisia yrityksiä on perustettu taantumassa, esimerkkeinä käyvät Slack, Pinterest, Uber ja CNN.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

10 pyhää lähdettä - Tunnetko niiden tarinat?

Jylhäsalmen luoja ei romantisoi maaseutua: "En halua kirjoittaa korkeakulttuuria"

Taikoja, uhreja ja parannusta - Mystiset kiehuvat lähteet kiehtovat mieltä

Käsityöyrittäjä Anne Jaskari ihastui jo 10-vuotiaana nikkarintyyliseen maalaistaloon Käyppälän kylässä – kuinkas sitten kävikään?