Ville Haapasalo vetäytyi mökille Puumalaan – bisnekset seis, niiden tilalle tulivat halonhakkuu, luontoretket ja ruuanlaitto - Kantri - Maaseudun Tulevaisuus
Kantri

Ville Haapasalo vetäytyi mökille Puumalaan – bisnekset seis, niiden tilalle tulivat halonhakkuu, luontoretket ja ruuanlaitto

Kun korona lopetti Ville Haapasalolta kaikki työt, hän siirtyi maalle. "Kaupungin kerrostaloasunnossa olisin maannut 70 prosenttia ajasta sohvalla."
Saara Lavi
"Eihän tää maistu millekään. En ymmärrä, miten ne porot tykkää tästä", Ville Haapasalo pureksii jäkälää. Venäjällä jäkälää on käytetty kansanlääkinnässä ja Suomessakin pula-ajan ravintona.

Ville Haapasalon lähes kaikki tuntevat maailmaa kiertävänä tv-julkkiksena, joka opiskeli Venäjällä näyttelijäksi. Pipo päässä, pitkälahkeiset sortsit jalassa tallustava partasuu puhuu mukavia ja tulee toimeen niin italialaismamman keittiössä kuin Siperian tundralla. Toissa vuonna Villelle kertyi maailmalla kaksisataa matkapäivää.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

10 pyhää lähdettä - Tunnetko niiden tarinat?

Jylhäsalmen luoja ei romantisoi maaseutua: "En halua kirjoittaa korkeakulttuuria"

Taikoja, uhreja ja parannusta - Mystiset kiehuvat lähteet kiehtovat mieltä

Käsityöyrittäjä Anne Jaskari ihastui jo 10-vuotiaana nikkarintyyliseen maalaistaloon Käyppälän kylässä – kuinkas sitten kävikään?