Inarin kirkkoherra Tuomo Huusko on päässyt elämän pimeyksien läpi toivon varassa – ikivihreä Kolmannen Naisen laulu tuo hänelle lohtua - Kantri - Maaseudun Tulevaisuus
Kantri

Inarin kirkkoherra Tuomo Huusko on päässyt elämän pimeyksien läpi toivon varassa – ikivihreä Kolmannen Naisen laulu tuo hänelle lohtua

Seurakunnan verkkojumalanpalveluksiin on osallistunut yli kaksi kertaa enemmän live-seuraajia kuin mitä Inarin pääkirkossa on keskimäärin väkeä paikalla.
Stiina Hovi
Inarin kirkkoherralle Tuomo Huuskolle toivo ankkuroituu kristilliseen vakaumukseen. Monille on tuttu Raamatun sana: ”Minä annan teille tulevaisuuden ja toivon”

Pinta-alaltaan Suomen suurimmassa seurakunnassa, Inarissa, koronavirusepidemiaan suhtaudutaan rauhallisesti. Koko maan ensimmäinen koronavirustartunta todettiin Ivalossa vierailleella kiinalaisella turistilla tammikuussa.

Inarin seurakunnan kirkkoherra Tuomo Huuskon mukaan paikalliset jännittävät nyt ehkä enemmän Ivalonjoen suurta kevättulvaa kuin koronavirusta.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

10 pyhää lähdettä - Tunnetko niiden tarinat?

Jylhäsalmen luoja ei romantisoi maaseutua: "En halua kirjoittaa korkeakulttuuria"

Taikoja, uhreja ja parannusta - Mystiset kiehuvat lähteet kiehtovat mieltä

Käsityöyrittäjä Anne Jaskari ihastui jo 10-vuotiaana nikkarintyyliseen maalaistaloon Käyppälän kylässä – kuinkas sitten kävikään?