Kantri

Käsityöyrittäjä Anne Jaskari ihastui jo 10-vuotiaana nikkarintyyliseen maalaistaloon Käyppälän kylässä – kuinkas sitten kävikään?

Anne Jaskarin persoonallinen Tilkkutäkki-yritys on saanut koronan myötä uusia asiakkaita.
Johannes Tervo
Anne Jaskari esittelee asiakkaan lähettämää Saab-kuvaa, josta tehtiin brodeeraus. Tilkkutäkin myymälästä löytyy monenmoisia käsitöitä.
MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea tämän jutun sekä muita mielenkiintoisia vain tilaajille tarkoitettuja sisältöjä.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos olet jo tilaaja, ota digisisällöt käyttöösi.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea vain tilaajille tarkoitettuja juttuja.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää

Video: Tiedätkö mihin käytetään kainalokaavinta, käsikaavinta tai neliötä? Perinnenahkurimestari Hanna Nore kertoo videolla tylsistä työkaluistaan

Juppikaudella alkaneesta maakunta-allergiasta olisi tutkijan mukaan jo korkea aika päästä eroon – "Joidenkuiden on yhä vaikea tunnustaa, että kilpailu- ja markkinakulttuuri ei ole enää in"

Pohjalainen mestariveistäjä tekee länget hevoselle kuin hevoselle: "Nykyään niitä menee ravurien valmennuskäyttöön"

Nyt on aika etsiä passipaikka, jos haaveilee majavahatusta – kuopiolainen Ellu Bondar innostuu nahan, turkiksen ja huovan yhdistämisestä