Kantri

Nuorena rakastuneet Sinikka ja Seppo Sinkko kulkevat muistisairauden vuoksi entistä tiiviimmin yhdessä – "Minulla on erityisen onnellinen olo, kun tiedän, että Seppo ei minua hylkää"

Sinikka ja Seppo Sinkko ovat olleet onnellisesti naimisissa yli 50 vuotta. Vuonna 2011 onnelliseen kotiin muutti kutsumaton vieras: Allu.
Sanne Katainen
Sinikka ja Seppo Sinkko käyvät päivittäin pitkillä kävelylenkeillä. Alzheimerin tauti aiheuttaa Sinikalle hahmottamisvaikeuksia, joten hankalimmissa kohdissa Seppo auttaa vaimoaan.

Heinolan seminaarin uudet opiskelijat aloittivat opintonsa syyskuun ensimmäisenä ­päivänä vuonna 1964. Heti toisella viikolla Seppo Sinkko meni jututtamaan kiinnostavan oloista nuorta neitiä, josta oli tuleva hänen rouvansa Sinikka Sinkko.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Omaishoitajat ansaitsevat liputuspäivän

Oman äidin sairastuminen sai Liisa Seppäsen kiinnostumaan muistisairauksista – "Omainen kannattelee sairastuneen muistia ja pitää tämän elämäntarinaa koossa"

Kumpi on parempi havaintokyvylle: liian vähän vai liian paljon unta?

Miksi ostaa, kun voi lainata? Asikkalan kirjastoon perustetun tavaralainaamon hiteiksi nousivat kasvikuivuri ja höyrypesuri