Kantri

Päivällä tapettirullia, illalla navettahommia: Anna Häggblom toteutti unelmansa pienessä maalaiskylässä, vaikka aluksi oma äitikin epäili koko suunnitelmaa

Anna Häggblom palasi maailmalta kotikylälleen. Nyt hän pyörittää sisustusliikettä keskellä peltomaisemaa ja tarttuu talikkoon perheen navetassa. Unelmiensa toteutumisesta hän saa kiittää verkkokaupoissa asioivia suomalaisia.
Johannes Tervo
Vöyrin Komossa valittiin viime vuonna Pohjanmaan vuoden kyläksi. Kaikki kyläläiset ovat olleet tukemassa myös sisustusliikkeen taivalta, ja siitä Anna Häggblom on suunnattoman onnellinen.

Aina kun Anna Häggblom on erityisen stressaantunut, hän kaivaa esille suuren tapettikirjan ja alkaa selailla kansien väliin tallennettuja kuoseja. Se rauhoittaa häntä.

”Minulla oli ennen kollega, joka antoi minulle aina tapetti­kirjan selattavaksi aina kun hän huomasi että olen ärtynyt”, Häggblom kertoo ja nauraa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Suomalainen sisustaa nyt maanläheisillä sävyillä, mutta kun koronapandemia on selätetty, on pinkin ja kirkkaan sinisen vuoro

Puinen kartta omasta mökkitiestä? Autotallista ponnistanut kotimainen yritys on valmis toteuttamaan erikoisimmatkin pyynnöt – "Kartat auttavat ihmisiä näyttämään juurensa"

Verkkokauppa kasvaa ohi perinteisen viimeistään vuonna 2025, ennakoi alan indeksiä tuottava Vilkas Group – Matkahuolto varautuu jo jättikasvuun

Tilaatko tavaraa tästä saarivaltiosta? – Vuodenvaihteesta alkaen tilaajan pitää huomioida tullimaksut