Kantri

Mansikka maistuu monessa – Oletko kokeillut mansikkaa leivän päällä, salaatissa tai raparperitortussa?

Kesän kuningatar maustaa niin makeat kuin suolaiset tarjottavat.
Sanne Katainen
Mansikka-appelsiinibooli on raikas kesäjuoma.

Kesän mansikkaherkuissa vain mielikuvitus on rajana. Mansikka sopii mainiosti yhteen kirpeän raparperin kanssa, ja mansikoita voi viipaloida niin salaatin sekaan, voileivän päälle kuin piiraitten mehevöittämiseksi.

Käytä mansikoita mahdollisimman paljon nyt, kun ne ovat kotimaisina parhaimmillaan.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Haulikkoampujan taidonnäyte – katso videolta, kuinka Tommi Takanen ampuu

Tuskaa, turhautumista, onnistumisiakin – koulukäsityöt kantavat vahvoja tunteita

Olavi Uusivirran levyjulkkareita vietetään kolme päivää Vähikkälän seuratalolla