Amerikan vuosista tuli käänteen tekeviä: "En ollut ymmärtänyt aiemmin, miten hyvä tilanne meillä Suomessa on"
Ruokabloggaaja Sauvajyvänen eli Sanna Marjavaara haluaa postauksillaan ylistää keskinkertaista, tavallista elämää ja nostaa esiin suomalaista ruokaa ja riistaa.
Marjavaarojen joulutunnelma syntyy kukista, punaisesta liinasta, kauniista kattauksesta ja jouluverhosta. Kukkakimppu on floristimestari Pirjo Kopin käsialaa.
Sanna Marjavaaran tapaa vapaapäivänä usein espoolaistalon keittiöstä kokkaamasta. Ruoka on hänelle mieluisa harrastus, ja hän haluaa jakaa kokemuksiaan muillekin.
Ansiotyötään Sanna Marjavaara tekee tiedeasiantuntijana Suomen Akatemiassa. Hän on väitellyt mitokondrioista ja ollut tutkijana Yhdysvalloissa ja sen jälkeen Suomessa.
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja,
kirjaudu sisään.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Sanna Marjavaaran tapaa vapaapäivänä usein espoolaistalon keittiöstä kokkaamasta. Ruoka on hänelle mieluisa harrastus, ja hän haluaa jakaa kokemuksiaan muillekin.
Ansiotyötään Sanna Marjavaara tekee tiedeasiantuntijana Suomen Akatemiassa. Hän on väitellyt mitokondrioista ja ollut tutkijana Yhdysvalloissa ja sen jälkeen Suomessa.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.