Kantri

Amerikan vuosista tuli käänteen tekeviä: "En ollut ymmärtänyt aiemmin, miten hyvä tilanne meillä Suomessa on"

Ruokabloggaaja Sauvajyvänen eli Sanna Marjavaara haluaa postauk­sillaan ylistää keskinkertaista, tavallista elämää ja nostaa esiin suomalaista ruokaa ja riistaa.
Marjavaarojen joulutunnelma syntyy kukista, punaisesta liinasta, kauniista kattauksesta ja jouluverhosta. Kukkakimppu on floristimestari Pirjo Kopin käsialaa.

Sanna Marjavaaran tapaa vapaapäivänä usein espoolaistalon keittiöstä kokkaamasta. Ruoka on hänelle mieluisa harrastus, ja hän haluaa jakaa kokemuksiaan muillekin.

Ansiotyötään Sanna Marjavaara tekee tiedeasiantuntijana Suomen Akatemiassa. Hän on väitellyt mitokondrioista ja ollut tutkijana Yhdysvalloissa ja sen jälkeen Suomessa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tuskaa, turhautumista, onnistumisiakin – koulukäsityöt kantavat vahvoja tunteita

Olavi Uusivirran levyjulkkareita vietetään kolme päivää Vähikkälän seuratalolla

Kemijärveläiset vaahtokarkit saavat makunsa luonnosta ja maistuvat nyt maailmalla