Kantri

Amerikan vuosista tuli käänteen tekeviä: "En ollut ymmärtänyt aiemmin, miten hyvä tilanne meillä Suomessa on"

MT Plus Kantri 16.12.2018

Ruokabloggaaja Sauvajyvänen eli Sanna Marjavaara haluaa postauk­sillaan ylistää keskinkertaista, tavallista elämää ja nostaa esiin suomalaista ruokaa ja riistaa.

Marjavaarojen joulutunnelma syntyy kukista, punaisesta liinasta, kauniista kattauksesta ja jouluverhosta. Kukkakimppu on floristimestari Pirjo Kopin käsialaa.
Marjavaarojen joulutunnelma syntyy kukista, punaisesta liinasta, kauniista kattauksesta ja jouluverhosta. Kukkakimppu on floristimestari Pirjo Kopin käsialaa.
Sanna Marjavaara laittaa jouluksi teeripaistin.
Sanna Marjavaara laittaa jouluksi teeripaistin.
Marjavaaroilla syödään ­yleensä aatonaattona kala-ateria, aattoaamuna riisipuuro ja tuoretta pullaa ja iltapäivällä päivällinen paisteineen.
Marjavaaroilla syödään ­yleensä aatonaattona kala-ateria, aattoaamuna riisipuuro ja tuoretta pullaa ja iltapäivällä päivällinen paisteineen.
Teeri on tullut Risti­järveltä, missä Pieti Marjavaara käy metsällä ystävänsä luona.
Teeri on tullut Risti­järveltä, missä Pieti Marjavaara käy metsällä ystävänsä luona.

Sanna Marjavaaran tapaa vapaapäivänä usein espoolaistalon keittiöstä kokkaamasta. Ruoka on hänelle mieluisa harrastus, ja hän haluaa jakaa kokemuksiaan muillekin.

Ansiotyötään Sanna Marjavaara tekee tiedeasiantuntijana Suomen Akatemiassa. Hän on väitellyt mitokondrioista ja ollut tutkijana Yhdysvalloissa ja sen jälkeen Suomessa.

AIHEESEEN LIITTYVÄT ARTIKKELIT