Kantri

Luulitko, että ahvenen fileointi ja nylkeminen on vaikeaa? Näillä ohjeilla onnistut

Isot ahvenet kannattaa fileoida ja pienet nylkeä vaikka patakukkoon.
Stiina Hovi
Fileointi ja nylkeminen vaativat alkuun harjoittelua, mutta tekemällä oppii!

Pilkkimällä ja kesäongella saatu saalis on monesti ahventa. Isoista tulee kelpo paistifileet ja pienet pehmenevät suussa sulaviksi patakukossa possunkyljen kaverina hauduttamalla uunissa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Kemijärveläiset vaahtokarkit saavat makunsa luonnosta ja maistuvat nyt maailmalla

Luonnon pikku ihme hämmästyttää: Tiesitkö tämän siemenistä?

Hulvattomat karvialaiset tempaisivat taas: Rakensivat linnakkeen keskelle kylää