Kemijärveläiset vaahtokarkit saavat makunsa luonnosta ja maistuvat nyt maailmalla - Kantri - Maaseudun Tulevaisuus
Kantri

Kemijärveläiset vaahtokarkit saavat makunsa luonnosta ja maistuvat nyt maailmalla

Miksei vaahtokarkkeja voisi tehdä itse, kemijärveläinen Sanna Jämsä mietti joku vuosi sitten. Nyt hänen marjaisia vaahtokarkkejaan on maisteltu niin Milanossa kuin New Yorkissa.
Sanne Katainen
Sanna Jämsän vaahtokarkeissa maistuvat muun muassa hillat (vasemmalla) ja mustikat (oikealla).

Vaaleanpunaisia vaahtokarkkeja, niitä Sanna Jämsän tytär halusi viisivuotissynttäreilleen. Kemijärveläinen Jämsä oli tottunut miettimään, miten asioita voi tehdä itse. Hän myös rakasti kokkailua ja kokeilua.

"Tuli ajatushärö, että enpä ostakaan, vaan teen itse", Jämsä nauraa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

10 pyhää lähdettä - Tunnetko niiden tarinat?

Jylhäsalmen luoja ei romantisoi maaseutua: "En halua kirjoittaa korkeakulttuuria"

Taikoja, uhreja ja parannusta - Mystiset kiehuvat lähteet kiehtovat mieltä

Käsityöyrittäjä Anne Jaskari ihastui jo 10-vuotiaana nikkarintyyliseen maalaistaloon Käyppälän kylässä – kuinkas sitten kävikään?