Kantri

Matildankartano kehitti oman leipäjuuren: "Sitä ruokitaan kerran tai jopa pari kertaa päivässä – reissuun ei voi lähteä, ellei palkkaa juurenhoitajaa"

Leipäjuurta pitää ruokkia kerran päivässä, joskus jopa kahdesti.
Jaana Kankaanpää
Leipomokahvilassa leivotaan juurileipää ja -pullaa.

Matildankartanossa tulijan nenään tulvahtaa tuoreen leivän tuoksu. Ensin astutaan leipomoon, missä korit ovat täynnä vasta paistettua leipää. Seuraava huone on kahvila, jonka vitriinissä komeilevat herkulliset kakkupalat.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Vaateyrittäjän epävarmuus nousi koronakeväänä potenssiin sata, alihankkijoiden verkosto kantoi – "Vie ison stressin pois, kun tietää, että jokainen hoitaa oman tonttinsa"

Söin täällä: Mathildan Marinassa ahvenfileiden alla odotti yllätys

Maalaiskylä lumosi hesalaiset – lastensuojelijasta tuli oluenpanija ja asiakkuusjohtajasta kyläleipuri

Perinteinen perheleipomo kasvaa nyt hittituotteella, jonka idean se sai internetistä neljä vuotta sitten