Matildankartano kehitti oman leipäjuuren: "Sitä ruokitaan kerran tai jopa pari kertaa päivässä – reissuun ei voi lähteä, ellei palkkaa juurenhoitajaa"
Leipäjuurta pitää ruokkia kerran päivässä, joskus jopa kahdesti.
Jaana Kankaanpää
Leipomokahvilassa leivotaan juurileipää ja -pullaa.
Matildankartanossa tulijan nenään tulvahtaa tuoreen leivän tuoksu. Ensin astutaan leipomoon, missä korit ovat täynnä vasta paistettua leipää. Seuraava huone on kahvila, jonka vitriinissä komeilevat herkulliset kakkupalat.
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja,
kirjaudu sisään.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Matildankartanossa tulijan nenään tulvahtaa tuoreen leivän tuoksu. Ensin astutaan leipomoon, missä korit ovat täynnä vasta paistettua leipää. Seuraava huone on kahvila, jonka vitriinissä komeilevat herkulliset kakkupalat.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut 3/3 ilmaista artikkelia viikossa.
Lehden tilaaja,
ota digi käyttöön.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.