Kantri

Matildankartano kehitti oman leipäjuuren: "Sitä ruokitaan kerran tai jopa pari kertaa päivässä – reissuun ei voi lähteä, ellei palkkaa juurenhoitajaa"

Leipäjuurta pitää ruokkia kerran päivässä, joskus jopa kahdesti.
Jaana Kankaanpää
Matildankartanossa leivotaan leipää sekä myyntiin että kahvilan asiakkaille.

Matildankartanossa tulijan nenään tulvahtaa tuoreen leivän tuoksu. Ensin astutaan leipomoon, missä korit ovat täynnä vasta paistettua leipää. Seuraava huone on kahvila, jonka vitriinissä komeilevat herkulliset kakkupalat.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Arkiympäristöstä voi löytyä yllättäviä helmiä - Maisemakävelyllä aukeaa uusi maailma

Kynnet multaan nyt: Näin varmistat muhkeat valkosipulit ensi kesäksi

Lätkäjengi Sikakööri liikuttaa kymmeniä innostuneita pelaajia: "Ensimmäisenä syksynä tuntui aika toivottomalta saada jäälle tarpeeksi pelaajia"