Kantri

Pikkulasten leipuri-isä keskittyy keittiössä perusjuttuihin – "Kun teet taikinaa, luota omiin käsiin"

Teppo Ylä-Hemmilällä on harvoin aikaa hifistellä keittiössä.
Kari Salonen
Hyviksille käy hyvin. Kun annat, niin saat. Teppo Ylä-Hemmilä uskoo hyvän voittoon, vaikka palkinto ei välttämättä tule heti.

Teppo Ylä-Hemmilä nauttii leipomotyöskentelystä, missä saa tehdä sekä ennestään tuttuja leipiä että kehitellä uusia tuotteita. Mutta kun kotona ovat 7-vuotias Oiva ja 4-vuotias Unto, isä keskittyy perusjuttuihin.

Ylä-Hemmilä on huomannut, että leivän merkitys kasvaa, kun tulee perhettä. Lapsille leipä on kätevä välipala ja hyvää ravintoa.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi nyt edulliseen hintaan.
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää