Koneet & autot

Poliisi takavarikoi jättimäisen rikossaaliin Heinolassa: Rötöstelijät veivät muun muassa viisi lava-autoa, moottorikelkkoja, mönkijöitä, perävaunuja, pienkoneita... Katso, onko omasi joukossa!

Takavarikoitua tavaraa on niin paljon, että poliisi on joutunut tilaamaan viisi kertaa hinausauton hakemaan sitä eri puolilta Heinolaa.
Poliisi
Muun muassa tämä varastettu, sininen mönkijä etsii yhä omistajaa. Lisää kuvia on tämän jutun lopussa.

Hämeen poliisi tutkii Heinolan poliisiasemalla poikkeuksellisen laajaa omaisuusrikosten sarjaa.

Varkaat ovat vieneet erilaisia työkoneita, autoja, mönkijöitä, perävaunuja, trailereita, moottorikelkkoja, moottoripyöriä, mopoja sekä kesäasunnoilta pienempää omaisuutta, kuten moottorisahoja ja käsityökaluja.

Saman porukan epäillään vieneen omaisuutta kymmenissä kohteissa Itä-Hämeessä, Etelä-Savossa ja läntisen Kymenlaakson alueella.

Tähän mennessä poliisi on takavarikoinut viisi anastettua lava-autoa, kaksi moottorikelkkaa, neljä mönkijää, kuljetustrailerin, perävaunuja, mönkijän tukkikärryn, venetrailerin, maastodumpperin, mopon, hitsauskoneita sekä erilaisia pienempiä työkoneita ja työkaluja.

Poliisi on joutunut tilaamaan viisi kertaa hinausauton hakemaan varastettua tavaraa eri puolilta Heinolaa. Peräkärryjä poliisi on hinannut säilöön ja ajanut yhden mönkijän itse rikollisten kätköstä poliisiasemalle.

Suurin osa tavarasta on palautettu omistajilleen, mutta jutun lopun kuvissa näkyville poliisi etsii vielä omistajaa. Kuva vaihtuu nuolipainikkeesta.

Rikossarjaan liittyviä tekoja on tutkittu varkauksina, törkeinä varkauksina sekä eriasteisina kätkemisrikoksina. Yksi heinolalainen mies on ollut pidätettynä tutkinnan aikana.

Lue lisää

Tulli teki jättitakavarikon: 10 000 linnunmunaa

Mieheltä takavarikoitiin yli 100 luvattomaksi epäiltyä asetta Kouvolassa

Kirjolohi haastaa pian norjalaisen lohen — Heinolaan rakennetaan jättimäinen kiertovesilaitos

Lähiruokaravintola menestyy huoltoaseman kupeessa