Koneet & autot

Power Truck Show tuo pärinää Alahärmään

Tapahtuman autonäyttely on kasvanut noin 400 ajoneuvon esittelyareenaksi.
15:ttä kertaa järjestettävä tapahtuma kerää Härmään noin 30 000 kävijää ympäri Suomea ja muualta Euroopasta.

Kaksipäiväinen kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show tuo Kauhavan Alahärmän täyteen kuljetusalan ammattilaisia ja näyttelyyn osallistuvia autokuntia. Power Truck Show järjestetään 9.–10. elokuuta Kauhavan Alahärmässä elämysmaailma Powerparkissa.

15:ttä kertaa järjestettävä tapahtuma kerää Härmään noin 30 000 kävijää ympäri Suomea ja muualta Euroopasta.

Power Truck Show’n ammattiväelle suunnattu Kuljetusmessut 2019 tarjoaa tietoa kuljetusalan uutuuksista, tuotteista ja palveluista sekä koulutuksesta ja järjestötoiminnasta.

Laura Ruohola ja Jussi Mikkola hoitavat kuljetusmessujen näytteilleasettajien haastattelut sekä muun kuulutuksen tapahtumassa. Mikkola vetää myös ensi viikon perjantaina kuljetusalaa koskevan ajankohtaisen seminaarin Palace-hallissa. Seminaarin aihe on Raskaan liikenteen käyttövoimat tänään ja huomenna.

Power Truck Show'n autonäyttely on kasvanut noin 400 ajoneuvon esittelyareenaksi, jossa yleisö pääsee tutustumaan esimerkiksi huippuunsa viimeisteltyihin showrekkoihin, jenkkivetureihin, veteraanikuorma-autoihin ja nostalgisiin rekkoihin.

Ammattitaitoinen tuomariraati valitsee autonäyttelyn valiot, mutta myös yleisö saa äänestää ja äänestyksen perusteella valikoituu autonäyttelyn kymmenen parasta autoa. Kaukaisin osallistuja Sergey Petukhov tulee yli 9 000 kilometrin päästä ja seitsemän aikavyöhykkeen läpi Jakutian tasavallasta.

Monipuolinen ohjelmatarjonta takaa, että koko perhe viihtyy tapahtumassa. Lapsia viihdyttävät muun muassa Riesa-Pelle ja lastenliikennepuisto. Autojen lisäksi silmänruokaa tarjoilevat Miss Power Truck -kisaajat.

Lue lisää

Maanteiden liikkuvat taideteokset kurvasivat jälleen Alahärmään: Madonna ja Rollarit mukana Power Truck Show'ssa

Luvassa jyrinää, savua ja tulta – tractor pullingin SM-osakilpailu ratkotaan Alahärmässä

Kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show on kasvanut vuosi vuodelta

Pohjoismaiden suurin kuljetusalan tapahtuma valloitti Alahärmän pellot - katso video