Koneet & autot

Traktorilla Cannesin elokuvafestivaaleille: Suomalainen Rendel-supersankari matkaa Valtralla lähes 3 000 kilometrin matkan

Erikoisvarusteltu N-sarjan traktori lähti matkalle 7.5.
Valtra
Rendeliä varten erikoisvarusteltiin Valtra N174 Direct-traktori.

Tänä vuonna ilmestyvä suomalainen supersankarielokuva Rendel esitetään Cannesin elokuvafestivaaleilla toukokuussa 2017. Elokuvan yhteistyökumppani on Valtra, joka kuljettaa nimihahmon Suomesta Cannesin parrasvaloihin N174 Direct Unlimited -mallilla.

Valtran Suolahden tehtaalta sunnuntaina 7.5. lähteneellä traktorilla on edessään lähes 3000 kilometrin matka tähän maailman elokuvakansan ykköstapahtumaan.

Valtran N-sarjan traktorit ovat menestyneet maailmalla – sarja on palkittu muun muassa Machine of The Year 2016 ja Golden Tractor for Design 2016 -palkinnoilla. Nyt voittajamalli astuu Rendelin kanssa yhdessä elokuva-areenan punaiselle matolle keskiviikkona 17.5.

Valtra ja Rendel kannustavat myös yleisöä osallistumaan elokuvahuumaan. Fanit voivat Rendelin tai erikoisvarustellun traktorin matkalla Cannesiin bongatessaan ottaa kuvia ja jakaa ne hashtagillä #RENDELVALTRA instagramiin. Parhaat kuvat palkitaan.

Lue lisää

Kovaa kilpailua virtuaalitraktorin ratissa: Farming Simulator Leaguessa voittajajoukkue kuittaa 100 000 euroa – Valtran pelaaja: "Peli on rauhallinen, kilpapelit eivät"

Amerikkalaisnuorten hämmentävä kysymys osoitti, kuinka Farming Simulator on mullistanut maatalouskoneiden markkinoinnin – Valtran oma kilpapelijoukkue niittää menestystä

Käytettävyyttä, ulkonäköä ja luksusta – Valtra esitteli 5. polven traktorit

Kun Valtran moottori tai vaihteisto vaurioituu, koko traktoria ei kannata hylätä – tehdaskunnostetun vaihteiston hinta on noin 60 prosenttia uuden hinnasta