Aurinkomatkat peruu lisää kevään ja kesän matkoja – matkapaketit, kaupunkilomat ja Finnair Holidays -matkat peruttu kesäkuun loppuun asti - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Kotimaa

Aurinkomatkat peruu lisää kevään ja kesän matkoja – matkapaketit, kaupunkilomat ja Finnair Holidays -matkat peruttu kesäkuun loppuun asti

Finlaysonin myymälät sulkeutuvat toistaiseksi koronavirusepidemian takia, yhtiö kertoo tiedotteessa.
LEHTIKUVA / Heikki Saukkomaa
Aurinkomatkat peruu kesän matkapaketit muun muassa Turkin Marmariksen alueelle.

Aurinkomatkat peruu kaikki Aurinkomatkojen matkapaketit, kaupunkilomat sekä Finnair Holidays -matkat, joiden lähtöpäivä on välillä 15. toukokuuta–30. kesäkuuta. Aurinkomatkat on jo aiemmin kertonut peruneensa matkat ajalta 13. maaliskuuta–14. toukokuuta.

Lisäksi Aurinkomatkat peruu kaikki kesäkauden 2020 matkapaketit muun muassa Italian Gardajärvelle, Napolin alueelle ja Riminin alueelle. Myös kesäkauden matkapaketit muun muassa Itävallan Innsbruckiin ja Kapruniin on peruttu samoin kuin matkat Turkin Marmariksen alueelle ja lennot Antalyan lentokentälle.

Muihin 1. heinäkuuta ja sen jälkeen alkaviin matkoihin on tällä hetkellä voimassa normaalit muutos- ja peruutusehdot. Aurinkomatkat on suoraan yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden matkoihin tulee muutoksia. Matkavaraus perutaan automaattisesti.

Finlaysonin myymälät sulkeutuvat toistaiseksi koronavirusepidemian takia, yhtiö kertoo tiedotteessa. Finlaysonin hallituksen puheenjohtaja Risto Voutilainen sanoo, että koronaviruksen pysäyttäminen vaatii suomalaisilta nyt sitä, että pysytään kotona ja otetaan muut huomioon etäisyyden avulla.

"Vastuullinen teko on nyt tehdä ostokset verkkokaupassa kivijalkakauppojen sijaan aina kun mahdollista", hän sanoo.

Finlayson sulkee toistaiseksi 25 pysyvää myymäläänsä sekä viisi pop up -myymäläänsä eri puolilla Suomea. Myymälöiden sulkemisen takia Finlayson lomauttaa myymälähenkilökuntansa sekä osan tukitoimintojen työntekijöistä eli yhteensä noin 140  työntekijää.

Finlayson tarjoaa toistaiseksi tilaukset verkkokaupasta ilman toimituskuluja, ja sillä on käytössä kontaktiton kotiinkuljetus.

Lue lisää

Betoni on tulevaisuutta muuttoliikeen suunnasta riippumatta

Lasten oikeuksista on huolehdittava

Miten pelastaa työpaikat maailman mennessä kiinni?

Luontoon!