Suomessa 11 uutta koronavirustartuntaa – Husin teho-osastot ovat nyt tyhjiä koronapotilaista - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Kotimaa

Suomessa 11 uutta koronavirustartuntaa – Husin teho-osastot ovat nyt tyhjiä koronapotilaista

Paikkakunnista eniten koronatartuntoja on todettu Helsingissä, missä niitä on löytynyt tähän mennessä yhteensä 2 729.
LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER
Varmistettuja koronavirustapauksia on Suomessa nyt 7 209.

Suomessa on todettu vuorokauden aikana 11 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden- ja hyvinvoinnin laitos THL. Varmistettuja koronavirustapauksia on Suomessa nyt 7  209.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (Hus) tiedottaa, että ensimmäisen kerran koko koronavirusepidemian aikana Husin teho-osastoilla ei ole koronaviruspotilaita. Vuodeosastolla oli aamulla vielä 17 potilasta.

Sairaanhoitopiirit raportoivat koronavirukseen liittyvät kuolemat sekä sairaala- ja tehohoidossa olevien potilaiden määrän maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tiedot tulevat myöhemmin tänään.

Paikkakunnista eniten koronatartuntoja on todettu Helsingissä, missä niitä on löytynyt tähän mennessä yhteensä 2 729. Seuraavaksi eniten tartuntoja on todettu Vantaalla (886) ja Espoossa (816).

Muista isommista kaupungeista koronavirustartuntoja on löydetty Tampereella 143, Turussa 195, Oulussa 94 sekä Jyväskylässä 108. Pienemmistä kaupungeista Järvenpäässä on todettu 119 koronatartuntaa.

Aiheet korona
Lue lisää

Ruotsin versio Selviytyjät-tv-sarjasta kuvataan Fidzin sijaan Haaparannan saaristossa – kuvauksille halutaan tiukka koronakontrolli

Kotimaan matkailubuumissa vuokra-autot viedään käsistä: "Edulliset autot ovat käytännössä loppu"

Suomessa todettu viisi uutta koronavirustartuntaa

Korona teki etätyöstä arkea ja aiheutti tarpeen verkkopalvelujen päivitykseen