THL: Koronavirusepidemia on rauhoittunut Suomessa – vuorokaudessa 5 uutta tartuntaa, kokonaismäärä nyt 7 214 - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Kotimaa

THL: Koronavirusepidemia on rauhoittunut Suomessa – vuorokaudessa 5 uutta tartuntaa, kokonaismäärä nyt 7 214

Tehohoidossa ei ole enää potilaita.
LEHTIKUVA / Roni Rekomaa
Eniten tartuntoja on Helsingissä, missä niitä on tähän mennessä todettu 2 733.

Koronavirusepidemia on rauhoittunut Suomessa, arvioi Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Vuorokauden aikana Suomessa on todettu 5 uutta koronavirustartuntaa. Vahvistettuja tapauksia on nyt yhteensä 7 214.

Sairaalahoidossa koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi on maanantaina päivitetyn tiedon mukaan 23 potilasta. Tehohoidossa ei ole enää potilaita.

Tautiin liittyviä kuolemantapauksia on raportoitu maanantaihin mennessä 328. Jatkossa THL julkaisee tautiin liittyvät kuolemat ja sairaalahoidossa olevien potilaiden määrät kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Eniten tartuntoja on Helsingissä, missä niitä on tähän mennessä todettu 2 733. Seuraavaksi eniten tautitapauksia on todettu Vantaalla (886) ja Espoossa (816). Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella on vahvistettu 5 283 tartuntaa.

Aiheet korona
Lue lisää

Suomessa todettu vuorokaudessa 22 uutta koronavirustartuntaa

Kreikka käynnistää lentoliikenteen lomasaarilleen ensimmäistä kertaa sitten koronapandemian puhkeamisen

Ruotsi päätyi perustamaan työryhmän arvioimaan maan kiisteltyjä koronatoimia

Saksa astuu tänään EU-puheenjohtajamaan saappaisiin – Loppuvuonna yritetään löytää ratkaisua EU:n suurissa rahaneuvotteluissa sekä sopua tulevasta suhteesta Britanniaan