Pääministeri Sanna Marin meni naimisiin – "Olemme jakaneet ilot ja surut sekä tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä" - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Kotimaa

Pääministeri Sanna Marin meni naimisiin – "Olemme jakaneet ilot ja surut sekä tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä"

Sanna Marin pukeutui häissään valkoiseen kauniiseen hääpukuun.
Pääministeri Sanna Marin kertoi avioitumisestaan Instagramissa. Kuva: Lehtikuva / Timo Jaakonaho

Pääministeri Sanna Marin (sd.) on mennyt eilen naimisiin Markus Räikkösen kanssa. Marin kertoi asiasta Instagramissa ja muissa sosiaalisen median kanavissa.

"Eilen sanoimme toisillemme tahdon. Olen onnellinen ja kiitollinen, että saan jakaa elämäni rakastamani ihmisen kanssa", Marin kirjoittaa Instagramissa.

Marin ja Räikkönen ovat olleet yhdessä 16 vuotta ja heillä on 2,5-vuotias tytär Emma Amalia. Räikkönen, 34, työskentelee viestintäjohtajana tamperelaisessa MarkkinointiAkatemia-yrityksessä.

"Olemme nähneet ja kokeneet yhdessä paljon, jakaneet ilot ja surut, ja tukeneet toisiamme tyvenessä ja myrskyssä. Olemme eläneet yhdessä nuoruutemme, varttuneet aikuisiksi ja kasvaneet vanhemmiksi rakkaalle tyttärellemme. Kaikista ihmisistä Sinä olet minulle se oikea. Kiitos, että olet vierelläni", Marin jatkaa.

Valtioneuvoston kanslian tiedotteen mukaan häitä juhlittiin pääministerin virka-asunnolla Kesärannassa. Häihin osallistuivat vain parin läheisimmät sukulaiset ja ystävät. Vieraita oli yhteensä 40.

Lue lisää

Pääministeri Marinilla ja keskustan puheenjohtaja Kulmunilla eri käsitys työllisyystoimista tehtävien päätösten aikataulusta

Seiska: Pääministeri Sanna Marinin isä on kuollut

Moderneissa kesähäissä kaikuvat vanhat perinteet vuosisatojen takaa

IS: Karjalanpaisti menetti paikkansa häiden pitopöydissä – hitti hiipui muistotilaisuuksien ruuaksi