Ponsse Kuopion Palloseuran pääyhteistyökumppaniksi Mestareiden Liigaan - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Kotimaa

Ponsse Kuopion Palloseuran pääyhteistyökumppaniksi Mestareiden Liigaan

Vieremäläisen metsäkoneyhtiön tunnus tulee koristamaan savolaisjoukkueen pelipaitoja Mestareiden Liigan karsintaotteluissa.
Pentti Vänskä
Ponssen logo näkyy tulevaisuudessa myös Euroopan jalkapallokentillä. Kuva Vieremän tehtaalta.

Pohjoissavolainen menestysyritys ja viime vuosina veikkausliigassa niin ikään menestystä niittänyt jalkapallojoukkue ovat sopineet yhteistyöstä. Kuopion palloseura kuvailee sopimusta tiedotteessaan merkittäväksi.

Viime vuonna Veikkausliigan voittanut Kuopion palloseura pääsee mukaan Mestarien Liigan karsintaotteluja, joissa Ponsse tulee olemaan joukkueen pääyhteistyökumppani.

Ponssen logo tulee karsintaotteluihin myös pääyhteistyökumppanin mainospaikalle, eli pelipaitojen rintaan.

Mainoksen värimaailman sovittaminen pelipaitoihin ei liene vaikeaa, sillä sekä Ponssen, että Kuopion Palloseuran tunnusvärit ovat Savon maakuntavärit, keltainen ja musta.

Ponssen hallituksen jäsen ja entinen puheenjohtaja Juha Vidgrén arvioi yhteistyön sopivan hyvin poikkeukselliseen vuoteen, joka on myös yrityksen 50 juhlavuosi.

”Moni tapahtuma on siirtynyt poikkeuksellisen ajankohdan vuoksi ensi vuodelle, mutta onneksi jalkapalloa pelataan tällaisenakin ajanjaksona", Vidgrén kommentoi tiedotteessa.

"Huippu-urheilu ja siinä mukana eläminen kuuluu olennaisesti myös meidän toimintaamme ja nyt pääsemme viemään juhlavuoden humua yhteisissä Savon väreissä myös maailmalle.”

Ponsse on aiemminkin sponsoroinut erityisesti paikallisia joukkueita ja yksityisurheilijoita, sekä tapahtumia. Yritys tukee jo ennestään esimerkiksi hiihtäjä Iivo Niskasta, rallikuljettaja Esapekka Lappia ja kuopiolaista jääkiekkojoukkue Kalpaa.

Erityisesti Juha Vidgrén tunnetaan myös isänsä Einarin tavoin suurena raviurheilun ystävänä. Ponsse olikin myös viime kuussa juostujen St Michel -ravien pääsponsori.

Lue lisää

”Ajotapa ratkaisee ja meillä on hyvät kuljettajat” – eteläsuomalaiset metsäkoneyritykset ovat olleet taloudellisesti ahtaalla

Ponssen Juha Vidgrén on samaa vuosikertaa kuin perheyhtiö – Vieremällä hän on yksi kyläläinen muiden joukossa

Ponssen tilauskanta kutistui puoleen viimevuotisesta – "Toisen vuosineljänneksen loppua kohti kaikki liiketoiminta-alueemme alkoivat selvästi virkistyä"

THL päivitti joukkoliikenteen maskisuosituksen koko maahan – "Maski yksin ei ratkaise tätä tilannetta, mutta se voi olla hyvinkin hyödyllinen lisäapu"