Uusia koronavirustartuntoja 47 – tapauksia ilmeni kahden viikon aikana 207 enemmän kuin edellisillä viikoilla - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Kotimaa

Uusia koronavirustartuntoja 47 – tapauksia ilmeni kahden viikon aikana 207 enemmän kuin edellisillä viikoilla

Yhteensä Suomessa on todettu nyt 8 627 koronavirustartuntaa.
LEHTIKUVA / Roni Rekomaa
Yhteensä Suomessa on todettu nyt 8 627 koronavirustartuntaa.

Suomessa on todettu 47 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL. Viimeisten kahden viikon aikana on todettu 207 tartuntaa enemmän kuin edellisellä kahden viikon jaksolla.

Viimeisimmän kahden viikon aikana on todettu 541 tartuntaa, kun edeltävien kahden viikon aikana tartuntoja todettiin yhteensä 334.

Yhteensä Suomessa on todettu nyt 8 627 koronavirustartuntaa.

Sairaanhoitopiirit raportoivat kuolemantapausten ja koronaviruksen aiheuttaman taudin vuoksi sairaalahoidossa olevien ihmisten määrät myöhemmin tänään. Määrä kerrotaan kolmesti viikossa maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lue lisää

Ilmavoimien vuoden pääsotaharjoitus Ruska 20 alkaa – harjoituksessa käytetään lentokoneiden omasuojajärjestelmiin kuuluvia soihtuja ja silppuja

Instagram on lähimatkailulle mahdollisuus, mutta selfie-tikku voi tulla kokemuksen tielle – "Meille parasta on, että ihmiset jakavat autenttisia ja oikeita kokemuksia"

Matkustusrajoitukset tänään taas käyttöön muun muassa Ruotsista, Virosta ja Saksasta tuleville

Uutistoimisto: Maailmassa jo yli miljoona koronakuolemaa