Kotimaa

Liiga jää tauolle heikentyneen koronavirustilanteen takia – ilman yleisöä pelaaminen ei ole taloudellisesti mahdollista

Tarkoituksena on edelleen pelata täysi runkosarja.
Emmi Korhonen
Kaikki Liigan ottelut siirretään myöhempään ajankohtaan.

Jääkiekkoliigan pelit ovat tauolla 3.12.–19.12. koronavirustilanteen takia. Kaikki ottelut siirretään myöhempään ajankohtaan.

Liiga ja joukkueet tiedottavat siirtyneiden otteluiden uusista ottelupäivistä myöhemmin. Mikäli nykyiset rajoitukset poistuvat aiemmin tai niitä jatketaan, Liiga tiedottaa mahdollisista seurauksista.

"Olemme tehneet syksyn mittaan paljon töitä varmistaaksemme yleisön, pelaajien ja työntekijöiden turvallisuuden ottelutapahtumissa ja onnistuneetkin siinä työssä hyvin. Nyt kuitenkin virustilanne on muuttunut usealla alueella huonompaan suuntaan, joten rajoitukset ovat ymmärrettäviä. Ilman yleisöä pelaaminen ei kuitenkaan ole meille taloudellisesti mahdollista", Liigan hallituksen puheenjohtaja Heikki Hiltunen sanoi sarjan nettisivuilla.

Hiltunen vakuutti Liigan runkosarjan pääsevän jatkumaan tauon jälkeen.

"Uskomme, että tautitilanne saadaan hallintaan nopeasti näillä toimenpiteillä ja pääsemme jatkamaan runkosarjaa. Tarkoituksena on edelleen pelata täysi runkosarja", Hiltunen sanoi.

Lue lisää

Ja lopussa Suomi voittaa

Naisleijonien maalivahti pelasi lapsena vuotta vanhempien poikien kanssa – halu kehittyä pelaajana vei hänet Ruotsiin: "En minä täälläkään rikastumaan pääse, mutta ainakaan ei tarvitse maksaa pelaamisesta"

Jääkiekkopomo Fasel ja Valko-Venäjän Lukashenka tapasivat halausten merkeissä – Kummola: Fasel kertoo IIHF:lle tapaamisensa tuloksista myöhään tiistaina

Nuorten Leijonien kultaunelma luhistui – Yhdysvallat ratkaisi reilu minuutti ennen loppua