Kotimaa

MTK:n jäsenkampanja starttasi tänään – "Vedetään yhtä köyttä"

Kampanja painottuu erilaisia jäseniä kuvaaviin videoihin, niiden hyödyntämiseen sosiaalisessa mediassa sekä samaa aineistoa hyödyntävään printtimainontaan.

MTK on käynnistänyt sosiaaliseen mediaan painottuvan "Vedetään yhtä köyttä" -jäsenkampanjan tänään keskiviikkona.

Maaliskuun lopulle kestävässä kampanjassa esitellään, miten MTK:n jäsenet eri tuotantosuunnista vetävät yhtä ja samaa köyttä yhteisen edunvalvonnan ja yhteisten tavoitteiden eteen.

Jäsenkampanja starttasi koko sivun ilmoituksella Maaseudun Tulevaisuudessa ja jatkuu somekanavissa.

"Jäsenten olisi vaikeaa tehdä edunvalvontaa ilman MTK:ta, ja MTK ei voisi vaikuttaa ilman jäseniään toteuttaessaan tehtäväänsä tuottajien, metsänomistajien ja maaseutuyrittäjien edunvalvojana", kampanjan tiedotteessa kerrotaan.

"Kampanjan kantava idea ja visuaalisuus on johdettu tästä tematiikasta. Maatalousyrittäjiä, metsänomistajia ja yhteistä järjestöä tarvitaan vetämään samaa köyttä samaan suuntaan. Köydestä irti päästäminen jättää jäljelle jääville entistä isomman vetovastuun. Uusien jäsenien myötä vetäminen taas helpottuu."

Kampanjan videot ja sosiaalisen median sisällöt tuovat kuuluviin jäsenten äänen ja nostavat esiin MTK:n tekemän työn ja yhteistoiminnan merkityksen.

Kampanja painottuu erilaisia jäseniä kuvaaviin videoihin, niiden hyödyntämiseen sosiaalisessa mediassa sekä samaa aineistoa hyödyntävään printtimainontaan.

Videoita on seitsemän, ja ne julkaistaan muutaman päivän välein Facebookissa ja Youtubessa sekä MTK:n sivuilla www.mtk.fi/jasenyys , joilta löytyy myös tietoa jäsenyyden tuomista hyödyistä.

Lue lisää

Romupihat eivät houkuta matkailijoita eivätkä edistä Suomi-kuvaa – maaseutumaiseman ylläpito vaatii yhteistä vaivaa

Pohjoismaiden ja Baltian viljelijäjärjestöt vaativat EU-komissiolta toimia valkoposkihanhien kannansäätelyyn – siirrettävä metsästettäväksi lajiksi pikimmiten

Onko elintarvikkeiden tuonti todella välttämätöntä? Näin MTK:n toiminnanjohtaja kommentoi

Yle uutiset: Syrjäseuduille on vaikea löytää päteviä pelastajia - samaan aikaan tehtävien määrä maaseudulla kasvaa