Kotimaa

Sukeltaja mahdollisesti hukkunut kaivokseen Pieksämäellä, etsintöjä jatketaan

Miehen katoamisesta teki ilmoituksen toinen sukeltaja, joka selviytyi kaivoksesta.

Kaivoksessa sukeltamassa ollut mies on mahdollisesti hukkunut Pieksämäellä Etelä-Savossa, tiedotti poliisi tiistaina. Montolan kaivoksella tiistaina sukeltamassa ollut keski-ikäinen mies on poliisin tietojen mukaan mahdollisesti jäänyt kaivokseen.

Hätäkeskus sai pelastustehtävän kaivokselle tiistaina noin kello 13.35. Pelastuslaitos lopetti etsinnät kello 15.40, ja etsintävastuu siirtyi poliisille.

Miehen katoamisesta teki ilmoituksen toinen sukeltaja, joka oli ollut kadoksiin jääneen kanssa ja selviytynyt pois kaivoksesta. Hätäilmoituksen tehnyt sukeltaja joutui sairaalahoitoon, eikä poliisi ollut päässyt kuulemaan häntä tiistaina iltapäivällä.

Poliisi selvittää tapahtumien kulkua ja järjestää kaivokselle luolasukellukseen erikoistuneita sukeltajia. Kadonneen etsintä voi pahimmassa tapauksessa kestää useita päiviä.

Poliisi kertoi tiedottavansa lisää tapauksesta aikaisintaan keskiviikkona iltapäivällä.

Lue lisää

Farmi Suomi kiinnostaa myös niitä, jotka eivät yleensä katso tositv:tä: "Elämä tuntui merkitykselliseltä – kun lehmät on lypsettävä ja pellot hoidettava, aikaa ei jää muiden asioiden murehtimiseen"

Pieksämäellä vanhusten asumisyksikössä todettu työntekijöillä kaksi uutta tartuntaa

Kolmannes Pieksämäen taimitarhalla positiivisen koronanäytteen antaneista on sairastanut taudin jo aiemmin

Pieksämäen taimitarhan tartuntaryppäässä altistuneita yli 120