Kotimaa

Jyväskylän kaupunginhallitus kuulee Teemu Torssosta tämän pahoinpitelysyytteestä

Ylen mukaan syyte pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta liittyy viime toukokuussa Jyväskylässä tapahtuneeseen välikohtaukseen.
Torssosta vastaan on nostettu syyte laittomasta uhkauksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksista. LEHTIKUVA / VALTTERI VAINIO

Jyväskylän kaupunginhallitus on päättänyt kuulla kaupunginvaltuutettu Teemu Torssosta tämän syytteistä huhtikuun loppuun mennessä, kertoi Jyväskylän kaupunki maanantaina.

Torssosta vastaan on nostettu syyte laittomasta uhkauksesta, törkeästä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksista. Syytteitä on määrä käsitellä 19. toukokuuta.

Valtuusto voi pidättää syytetyn luottamushenkilön toimestaan oikeudenkäynnin ajaksi. Hallintolain mukaan henkilöä tulee kuulla ennen asian ratkaisua.

Syytteistä viime viikolla kertoneen Ylen mukaan syyte pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta liittyy viime toukokuussa Jyväskylässä tapahtuneeseen välikohtaukseen. Ylen mukaan Torssonen kiistää syytteet.

Torssonen on Jyväskyläläisten hyväksi -valtuustoryhmän ainoa edustaja ja ehdolla tulevissa kuntavaaleissa.

Lue lisää

Jyväskylän kaupunginhallitus eroamassa Torssosen tapauksen vuoksi – murhan yrityksestä epäilty valtuutettu ei ole suostunut eroamaan luottamustehtävistään

Perussuomalaisten puheenjohtajakisaan uusi ehdokas

Aamulehti: SM-pilkeistä rikosilmoitus – kalat jäävät jäälle kitumaan

MTV: Perussuomalaisten vaalipäällikön murhan yrityksestä epäiltynä kolmaskin mies