Kotimaa

Norwegian alkaa taas lentää Suomeen

Syvimmän koronakriisin aikana yhtiö lensi vain muutamaa Norjan sisäistä reittiä.
LEHTIKUVA / AFP
Norwegian alkaa 28. kesäkuuta lähtien lentää Helsinki-Vantaalta Osloon, Tukholmaan, Ouluun, Malagaan ja Alicanteen.

Halpalentoyhtiö Norwegian aloittaa reittilennot Suomessa uudelleen. Yhtiö alkaa 28. kesäkuuta lähtien lentää Helsinki-Vantaalta Osloon, Tukholmaan, Ouluun, Malagaan ja Alicanteen. Uusia kohteita lisätään reittiverkostoon vähitellen kysynnän mukaan.

Korona-ajan epävarmuuden takia Norwegian tarjoaa lentolipuilleen rajoitetun ajan maksuttoman muutosmahdollisuuden sekä kotimaan- että ulkomaan lennoilla.

Pahoissa talousvaikeuksissa rämpinyt Norwegian on väistänyt välittömän konkurssiuhan, sillä yhtiön saneerausohjelma hyväksyttiin toukokuun lopulla norjalaisissa ja irlantilaisissa tuomioistuimissa.

Syvimmän koronakriisin aikana yhtiö lensi vain muutamaa Norjan sisäistä reittiä. Yhtiö on kriisin myötä luopunut tappiollisista pitkän matkan reiteistään.

Lue lisää

Finnair aloittaa suorat lennot Tukholmasta Thaimaahan ja Miamiin

Traficom peruuttaa Valko-Venäjän valtiollisen lentoyhtiön liikennöintiluvan Suomeen – viraston mukaan Valko-Venäjä ei voi varmistaa lentoliikenteen ja matkustajien turvallisuutta alueellaan.

Odotetusti heikosta tuloksesta kertonut Finnair nostaa säästötavoitettaan – odottaa kysynnän elpyvän loppukesästä alkaen

Suomi viimeinkin nopeiden junien putkeen