Kotimaa

MT:n päätoimittajalle Sotaveteraaniliiton tunnustus: "Pitänyt veteraaniasiaa esillä mediassa"

Tunnustuksen sai myös Kauppapuutarhaliiton toiminnanjohtaja Jyrki Jalkanen.
Ariela Säkkinen, Sotaveteraaniliitto
Suomen Sotaveteraaniliiton toiminnanjohtaja Sakari Martimo kiinnittää ansiomitalia päätoimittaja Jouni Kemppaisen rintaan.

Suomen Sotaveteraaniliitto on myöntänyt ansiomitalin MT:n päätoimittajalle Jouni Kemppaiselle. Ansiomitaleita myönnetään henkilöille, jotka ovat toimineet "kauan ja ansiokkaasti tai muutoin merkittävästi" sotaveteraanityön päämäärien hyväksi.

Kemppaisen lisäksi ansiomitali myönnettiin myös toiselle media-alan edustajalle, Ilta-Sanomien toimituspäällikölle Timo Paunoselle.

"Media-alalla työskennellessään he ovat huomioineen ja pitäneet ansiokkaalla tavalla esillä veteraaniasiaa", perustelee toiminnanjohtaja Sakari Martimo Suomen Sotaveteraaniliitosta.

Sotaveraaniliiton huomionosoituksen saaneiden joukossa oli myös muita politiikan, kulttuurin ja liike-elämän saralla vaikuttavia henkilöitä, liitosta kerrotaan. Ansiomitalin sai muun muassa Kauppapuutarhaliiton toiminnanjohtaja Jyrki Jalkanen sekä kansanedustaja ja eduskunnan entinen puhemies Timo Kalli (kesk.).

Liiton puheenjohtaja Erkki Heikkinen totesi perjantaina luovutustilaisuudessa pitämässään puheessa olevan "korvaamattoman arvokasta ja tärkeää, että veteraaneilla on puolestapuhujia, tukijoita, kannattajia ja ystäviä".

"Teidän asenteilla, tuella ja sitoutumisella on tehty paljon hyvää työtä sotaveteraanien, puolisoiden ja leskien tukemiseksi."

Liitto sekä sen 20 piiriä ja yli 300 paikallisyhdistystä myönsivät ansiomitaleita paraikaa vietettävällä valtakunnallisella sotaveteraaniliitolla yhteensä 28 henkilölle. Lisäksi 29 henkilöä sai Sotaveteraanien kultaisen ansioristin.

Liitto luovuttaa huomionosoituksiaan kaksi kertaa vuodessa, sotaveteraaniviikon lisäksi syksyllä liiton vuosipäivillä.

Katso tästä kaikki ansiomitalin tai kultaisen ansioristin saajat.

Lue lisää

MT26-kanava näyttää lauantain 75-ravit vuoden loppuun saakka

Maaseudun Tulevaisuuden kanava 26 näyttää kesän 75-ravit ja suurkilpailut elokuun loppuun asti

Elitloppet veti Maaseudun Tulevaisuuden televisiokanavalle ennätysyleisön

Vastakkainasettelua vai luovaa ajattelua ratkaisujen haussa?