Henkilöauto törmäsi marjanpoimijoiden pikkubussin keulaan, useita loukkaantui vakavasti - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Kotimaa

Henkilöauto törmäsi marjanpoimijoiden pikkubussin keulaan, useita loukkaantui vakavasti

Hälytys onnettomuudesta tuli hieman ennen aamuviittä.
Poliisin alustavien tietojen perusteella henkilöauto on ajautunut pikkubussin kaistalle, jossa törmäys tapahtui. Kuvituskuva. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Useita ihmisiä loukkaantui vakavasti henkilöauton ja pikkubussin nokkakolarissa varhain tiistaiaamuna Seinäjoella Etelä-Pohjanmaalla. Lisäksi onnettomuudessa loukkaantui lievästi useita ihmisiä.

Poliisin alustavien tietojen perusteella henkilöauto on ajautunut pikkubussin kaistalle, jossa törmäys tapahtui.

Pikkubussin kyydissä oli 10 ihmistä, henkilöautossa vain kuljettaja. Pikkubussin kyydissä olleet olivat päivystävän palomestarin Kaj Nyn mukaan thaimaalaisia marjanpoimijoita. Heidän ikäänsä tai sukupuoltansa ei vielä tiedetä. Yksi puristuksiin jäänyt ihminen jouduttiin irrottamaan pikkubussin etupenkiltä.

Henkilöautoa ajoi poliisin mukaan keski-ikäinen mies. Hän loukkaantui vakavasti. Henkilöautoa kuljettanutta miestä epäillään liikenteen vaarantamisesta, vammantuottamuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta.

Loukkaantuneita on kuljetettu sairaalahoitoon Seinäjoen keskussairaalaan. Poliisilla ei ole heidän tilastaan tarkempaa tietoa.

Palomestari kuvailee törmäystä todella rajuksi nokkakolariksi. Tien nopeusrajoitus oli 60 kilometriä tunnissa.

"Auton onnettomuusjälkien perusteella nopeus on ollut suurempi, Ny sanoo.

Hälytys onnettomuudesta tuli hieman ennen aamuviittä. Onnettomuuspaikka sijaitsee Virtaintiellä entisen Peräseinäjoen kunnan keskustasta etelään. Poliisin mukaan henkilöauto ajoi Virtain suunnasta kohti Peräseinäjokea ja pikkubussi oli menossa Virtain suuntaan.

Ny kertoo, että onnettomuuspaikalla tie kaartuu loivasti. Palomestarin mukaan tie oli onnettomuuspaikalla kuiva ja keliolosuhteet olivat hyvät ainakin hänen saapuessaan onnettomuuspaikalle.

Lue lisää

Merivartija kuoli partioveneen upottua Suomenlahdella – veneessä oli kolmen hengen miehistö

Hietaset toipuvat - Markku vielä sairaalassa

Informaatiosota - Valuiko Venäjän Norilskissa lämpövoimalaitokselta dieselpolttoainetta jo Jäämereen laskevaan järveen?

Seinäjokelainen ympäristöalan yritys ratkoo järvien ongelmia Floridassa ja Etiopiassa – "Nyt odotamme, että covid-19-maailmasta päästään normaalioloihin"