Liekit veivät Ilmajoen maatalousrakennuspalossa omaisuutta puolen miljoonan euron edestä - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Kotimaa

Liekit veivät Ilmajoen maatalousrakennuspalossa omaisuutta puolen miljoonan euron edestä

Alustavien arvioiden mukaan ulkopuolista syttymissyytä ei ole ilmennyt.

Ilmajoen keskiviikkoisen maatalousrakennuspalon omaisuusvahingot ovat poliisin arvion mukaan puolen miljoonan euron luokkaa.

Suurpalossa tuhoutui Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitoksen arvion mukaan useita maatalousrakennuksia, auto, traktori ja pihasauna. Poliisin mukaan myös isoja viljasiiloja paloi.

Pelastuslaitoksen arvion mukaan palon epäillään alkaneen hakkeella toimivasta lämpökeskuksesta. Keskus sijaitsi yhdessä maatalousrakennuksista.

Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Rikoskomisario Harri Teivaanmäki kertoo, että poliisi on aloittanut onnettomuuspaikan teknisen tutkinnan.

Alustavien arvioiden mukaan ulkopuolista syttymissyytä ei ole ilmennyt. Teivaanmäen mukaan poliisilla ei ole syytä epäillä rikosta.

Lue lisää: Ilmajoen suurpalossa tuhoutui useita maatalousrakennuksia, traktori ja pihasauna – hamppupeltokin kärsi vahinkoja

Lue lisää

Jyväskylän tulipalon runtelemassa seniorikorttelissa asuu kaikkiaan 200 ihmistä – Kaikki asukkaat saatiin evakuoitua ja majoitettua muualle

Yöllä Jyväskylässä syttyneestä senioritalosta nousee enää lähinnä vesihöyryä – pelastuspäällikkö palon mahdollisesta leviämisestä: "En uskalla luvata mitään"

Maatalousrakennusten tarve on erilainen kuin vuosikymmeniä sitten, mutta mielikuvat istuvat tiukassa – "Toivottavasti myös ymmärretään, että minkään korjaaminen ei ole ilmaista"

Liperin Mylly Oy:n rakennus tulessa Liperissä – yrityksen tuotantotilat tuhoutuneet