Kotimaa

Postilla tietoliikenneongelmia: osa sanomalehdistä jakamatta, verkkosivut eivät toimi

HS: Osa pääkaupunkiseudun lehdistä voi jäädä kokonaan jakamatta,
Ongelmat vaikuttavat asiakaspalveluun ja viivästyttävät sanomalehtien jakoa. LEHTIKUVA / RONI REKOMAA

Postin palveluissa on tietoliikenneongelmia, jotka vaikuttavat asiakaspalveluun ja viivästyttävät sanomalehtien jakoa, kertoo Posti. Posti.fi -verkkosivut ja asiakaspalvelun chat-linjat eivät toistaiseksi toimi, minkä vuoksi Postin puhelinpalvelu on ruuhkautunut.

Posti tiedottaa, että tietoliikenneongelmaa ratkotaan ja häiriötiedotteita jaetaan Postin yrityssivuilla Posti.com -osoitteessa.

Helsingin Sanomat ilmoittaa verkkosivuillaan, että tietoliikenneongelma on vaikuttanut sen paperilehden jakeluun. Pieni osa pääkaupunkiseudun lehdistä voi jäädä kokonaan jakamatta, sanomalehti kirjoittaa.

Posti tiedottaa asiasta lisää tilanteen tarkentuessa. Häiriön syitä ja vaikutuksia jakeluun kartoitetaan parhaillaan, kerrotaan Postin viestinnästä STT:lle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Mistä Postin johtamisen ongelmissa oli kyse?

Antti Rinne ehdottaa sanomalehtien ja postin yhteisjakeluyhtiötä: "Kansalaisten perusoikeus on saada kirjeitä ja ehdottomasti myös sanomalehtiä"

Kirjeiden ja sanomalehtien jakelun yhdistäminen esillä Postin työehtosopimusneuvotteluissa – nykyään kielletty erillissopimuksella