Talousvaliokunta käsittelee ravintoloille maksettavia hyvityksiä – mietintö valmistunee tänään - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Kotimaa

Talousvaliokunta käsittelee ravintoloille maksettavia hyvityksiä – mietintö valmistunee tänään

Valiokunnan kokous on tarkoitus pitää kello 11–13, mutta on mahdollista, että asioiden käsittely venyy suunnitellun kokousajan ulkopuolelle.
LEHTIKUVA / Martti Kainulainen
Talousvaliokunta sai eilen käyttöönsä perustuslakivaliokunnan lausunnon, joka edellytti muutoksia tuen maksamisperusteisiin.

Eduskunnan talousvaliokunta pohtii tänään hallituksen esitystä siitä, millaisia hyvityksiä ravintoloille maksetaan niiden huhti–toukokuisen sulkemisen vuoksi.

"Valiokunnalla on käytössä luonnos mietinnöksi, ja kyllä siihen pyritään, että se (mietintö) valmistuisi huomenna", valiokuntaneuvos Teija Miller kertoi STT:lle tiistaina.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Koneviesti: Urakointiyrittäjä Aki Kipinä kertoo, miten hyviä työntekijöitä löytää – "Työvoimatoimiston avulla löytyi valitettavasti lähinnä työn vieroksujia ja alkoholisteja"

Kaupan liitto esitti toimia myymälävarkauksien ehkäisemiseksi – "Kaupan näkökulmasta rikokset ovat olleet kasvussa"

Koronasulku pani maaseudun ruokayrittäjät keksimään uutta – "Tuli tilaa luovuudelle"

Korona-ajan mukanaan tuoma remontti-into toi ikävän lieveilmiön: koteihin on kaupattu väärin mitoitettuja tai sopimattomia sähköjärjestelmiä – asiantuntija kertoo keinot, joilla voi välttyä mielipahalta