Tielasku voi kolahtaa postilaatikkoon, vaikka kokous lykkääntyisi koronan takia – "Perustuu maalaisjärkeen, kassassa pitää olla rahaa" - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Kotimaa

Tielasku voi kolahtaa postilaatikkoon, vaikka kokous lykkääntyisi koronan takia – "Perustuu maalaisjärkeen, kassassa pitää olla rahaa"

Tiekunnat ovat lykänneet kokouksiaan tai pitäneet niitä ulkona. Etäkokouksen pitämiseksi tarvitaan ensin päätös paikan päällä pidetyltä kokoukselta.
Pekka Eteläniemi
Tieisännöitsijät Elina ja Ari Eteläniemi osallistuivat perholaisen Hallitustien yksityistien kokoukseen viime vuonna etäyhteydellä.

Tavallisesti kevät on tiekuntien kokousten vilkkainta aikaa.

Koronatilanteen vuoksi kokouksia on lykätty myöhemmäksi. Niitä on myös pidetty poikkeuksellisin turvajärjestelyin esimerkiksi ulkona, jos kokous on ollut välttämätön tärkeän päätöksen tekemiseksi.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Pelastuslaitos otti tulvatilanteen johtovastuun

Pilvinen sää hillitsee koronarajoitusten lieventymisjuhlaa ravintoloiden terasseilla

Helleraja rikki ensi kertaa tänä vuonna: Kankaanpäässä 25,1 astetta

Haavisto sai perjantai-iltana varmuuden al-Holin leiriltä tulleiden naisten ja lasten pääsystä Turkin puolelle – "Kaikkein tärkeintä on, että lapset sopeutuvat suomalaiseen yhteiskuntaan"