Kotimaa

Kainuulainen Nälkämaan identiteetti kannattelee Suomen nuorinta kunnanjohtajaa – "Täällä on pitänyt tehdä paljon töitä pärjätäkseen"

27-vuotias Erno Heikkinen aloitti Suomussalmen kunnanjohtajana kesäkuussa. Hän yrittää salvata väestökatoa luontomatkailun, sotaturismin ja biotalouden voimin.
Miska Puumala
27-vuotias Erno Heikkinen on toiminut Suomussalmen kunnanjohtajana kesäkuun alusta lähtien. Taajaman lähelläkin voi pitäjässä kuulla korpien kuiskinnan.

Pitkänhuiskean miehen kädenpuristus on jämäkkä ja katse valoisa. 27-vuotias Erno Heikkinen on Suomen nuorin kunnanjohtaja. Hänet valittiin huhtikuussa johtamaan Suomussalmea, joka tunnetaan Raatteentiestä ja Ilmari Kiannosta.

Heikkinen valmistui hallintotieteen maisteriksi 2016 Tampereen yliopistosta, ja sen jälkeen hän toimi hetken Nakkilan kunnan vs. hallintojohtajana.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Tiesitkö: Alpakoiden tuontia Etelä-Amerikasta EU-maihin on rajoitettu – siksi Eurooppaan on syntynyt erityinen alpakkaetappi

Todistusvalinta aiheutti reputtamisaallon Vaasan kauppakorkeakoulussa – Helsingin yliopisto varautuu samaan

Museojuna Ukko-Pekka sytytti kolme maastopaloa reitillään Ylä-Savossa