Eteläpohjalaisen ratayhdistyksen huima tavoite: Henkilöliikenne takaisin yli 50 vuoden jälkeen – "Moni voi pitää hulluna ajatuksena" - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Kotimaa

Eteläpohjalaisen ratayhdistyksen huima tavoite: Henkilöliikenne takaisin yli 50 vuoden jälkeen – "Moni voi pitää hulluna ajatuksena"

Jos Suupohjan radan pelastamista ajavan yhdistyksen tavoite toteutuu, Kurikan ja Seinäjoen välille tulee kiskobussi.
Johannes Tervo
Jorma Vierula työskentelee Etelä-Pohjanmaan rautatieyhdistyksen toiminnanjohtajana. Yhdistyksen tavoitteena on säilyttää ja kehittää Suupohjan radan junaliikennettä.

Rahaa, lisää junaliikennettä radalle ja kirsikkana kakun päällä: henkilöliikenteen palautus yli 50 vuoden tauon jälkeen. Tätä kaikkea pitäisi Jorma Vierulan hankkia lakkautusuhan alle joutuneelle Kaskinen-Seinäjoki -junaradalle.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Valtiovarainministeriöltä odotettuja lääkkeitä työllisyyteen, mukana eläkeputken poistaminen ja ansiosidonnaisen porrastaminen

Kunnat pohtivat nyt, kuka saa ilmaisen maskin ja mistä – "Tarkoitus ei ole, että joku noutaa suojavälinettä ja saa viruksen jonottaessaan"

Miksi keskustan ministerit tilaavat viestintäpalveluja nimenomaan Tekiriltä? – Puoluesihteerin mukaan ohjetta yksittäisen toimijan suosimisesta ei ole

Tutkimus: Lasten hengitystieinfektiot vähentyneet rajusti korona-aikana