Kotimaa

Punkalaidun on "lätkässä laitumeen" – kunta ja yrittäjät rohkaisivat toisensa mukaan Okra-näyttelyyn

Punkalaitumen kunta sekä kourallinen paikallisia yrittäjiä kokoavat yhteisen alueen Okra-näyttelyyn. Yhdessä oli helppo tehdä päätös messuille lähtemisestä.
Sanne Katainen
Punkalaitumen kunnantalo valittiin Suomen kauneimmaksi kymmenen vuotta sitten. Arvo ja Elli Marttila Metsärannan Lihasta sekä Virpi ja Maria Seppä Suomen Pohjatyöstä odottavat innolla Okra-näyttelyä. Kunnan hallinto- ja talousjohtaja Oili Mölsä (edessä) kertoo, että kunnan näyttelypisteellä jaetaan kärpäslätkiä, joihin on kirjoitettu "Lätkässä laitumeen".

Suomen kauneimmaksi valitussa kunnantalossa helisee nauru. Ulkona kesä muistuttaa helteisyydestään ja sisällä puhutaan innokkaasti messukokemuksista.

Punkalaitumelta on tänä vuonna tulossa Okra-näyttelyyn harvinaisen suuri lähetystö. Oripäähän saapuu seitsemän punkalaitumelaista yritystä sekä useita muita tahoja aina 4H-yhdistyksestä ja seurakunnasta alkaen.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Tilaa MT Digi 2 viikkoa 0 €
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Teuvo Hakkarainen kiisti ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen EU:n ympäristövaliokunnassa

Lisätietoja Helsingin ammuskelusta: Kohteita olikin kolme, tekijä käytti asetta tottuneen oloisesti

Helsingin Hietalahdessa ammuskeltu – kahdella loukkaantuneella ei hengenvaaraa