Edunvalvonnan näkökulmasta nyt eletään parasta vuotta veteraanitoiminnan historiassa – ”Kun mennään 94-vuotiaan veteraanin kotiin, hommassa on muitakin värejä kuin purppuraa" - Kotimaa - Maaseudun Tulevaisuus
Kotimaa

Edunvalvonnan näkökulmasta nyt eletään parasta vuotta veteraanitoiminnan historiassa – ”Kun mennään 94-vuotiaan veteraanin kotiin, hommassa on muitakin värejä kuin purppuraa"

Sakari Martimo aloitti tammikuussa Sotaveteraaniliiton toiminnanjohtajana. Rintamalisän korotuksen jälkeen edunvalvonnan painopiste siirtyy veteraanien puolisoihin ja erityisesti leskiin.
Sanne Katainen
Suomen Sotaveteraaniliiton toiminnanjohtajan Sakari Martimon mukaan veteraanien keski-ikä on jo kunnioitettavat 94 vuotta.

Kelan tekemän ennusteen perusteella viimeinen sotaveteraani nukkuu pois vuonna 2036. Suomen Sotaveteraaniliiton toiminnanjohtajan Sakari Martimon mukaan viimeinen veteraani on todennäköisesti nainen, ja hän asuu Etelä-Suomessa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Seksihalut ovat sekä vähentyneet että lisääntyneet poikkeusoloissa – "Monet pelkäävät koskettaa toista ihmistä"

Suomessa raportoitu 93 uutta koronatartuntaa, kertoi THL

Pesäpallossa on vältytty koronalta – vielä viimeisestä finaalista ja voitonjuhlista pitäisi selviytyä

Koronavirusaltistumisia useissa paikoissa – Jyväskylässä yli 30 ihmistä määrättiin karanteeniin alakoulussa todettujen koronavirustartuntojen vuoksi