Kotimaa

Valtaosa asepalveluksen keskeytyksistä tapahtuu terveyssyistä, joista noin puolet on fyysisiä: "Mielenterveysongelmat eivät kuulu palvelukseen"

Puolustusvoimat järjestää terveydenhuollon yli 30 000 ihmiselle. Varuskunnissa epidemioita torjutaan esimerkiksi influenssarokotteilla.
Jaana Kankaanpää
Panssarihuolto- ja lääkintämies Ida Heikkinen vastaanotti rokotukseen saapuvia alokkaita. Ovensuussa seisoo Nikita Borissov Riihimäeltä, rokotettavana on Valtteri Lehtinen Lempäälästä. Rokottomassa kenttäsairaanhoitaja Teija Laurinen (vas.) ja osastonhoitaja Marjo Tuomisto.

Loppiaisena asepalvelukseen astui yli 12 500 alokasta ympäri Suomen. Toisena palveluspäivänä varuskuntien terveysasemilla oli kiire, kun uusien asevelvollisten terveyttä alettiin huoltaa.

Hämeenlinnan kupeessa sijaitsevassa Parolan Panssariprikaatissa varusmiesten ja -naisten rokottamiselle oli varattu koko päivä. Verryttelypukuiset osastot marssivat yksi toisensa jälkeen terveysaseman pihalle alikersanttien johtamina.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Lehden tilaaja, ota digi käyttöön.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Lue lisää

Vuotaneilla henkilötiedoilla voi tehtailla tilauspetoksia ja ottaa luottoa uhrin nimiin – kaikki pikavippiyrityksetkään eivät Finanssialan mukaan välttämättä noudata lakia

Vastaamon toimitusjohtaja irtisanottu – pimitti yhtiön mukaan tiedon tietomurrosta yli 1,5 vuotta

Korona näkyy Pohjola Vakuutuksen korvatuissa vahingoissa

MT ei julkaissut Oatlyn maidontuotantoa moittivaa mainosta